Diensten

Een professionele studie van uw project


In de showroom staat ons bekwaam personeel voor u klaar om u advies te geven en u te begeleiden in de verschillende merken die wij vertegenwoordigen. Neem een schets of plan mee van de woning of de ruimte die u wilt inrichten en wij stellen een bestek en installatie op van uw project in functie van uw wensen en in overeenstemming met uw budget.  Samen vinden wij DE oplossing die u zoekt.


Voor wat uitgeruste keukens betreft, stelt onze specialist een aangepast project op voor u van uw toekomstige keuken met behulp van krachtige 3D-software.  Daarna ontvangt u een duidelijk en ondubbelzinnig bestek en verschillende fotorealistische aanzichten van uw project.


Een balie & ervaren magazijniers


Aan de balie staan onze opgeleide en ervaren magazijniers u bij met aangepast advies over de producten en technieken en hun toepassingen.   
Wij bieden inderdaad geen zelfbediening maar eerder een direct contact met ons bekwaam personeel waar u steeds kunt op rekenen.


Uit onze permanente stock van niet minder dan 6.000 uiteenlopende artikelen vinden onze magazijniers steeds oplossing voor uw probleem en zij stellen uw bestellingen zo snel mogelijk samen.


Gratis levering


Mits een minimumbestelling leveren wij uw bestellingen zo snel mogelijk gratis bij u thuis of op de werf.


 


Een efficiënte dienst na verkoop


Ondanks een rigoureuze selectie van kwalitatief hoogstaand materiaal is het onmogelijk ieder probleem uit te sluiten.


Met oog op uw tevredenheid zorgen wij ervoor snel te reageren op uw vragen aan de dienst na verkoop.  Wij vormen de interface met de verschillende fabrikanten om hun tussenkomst te garanderen tijdens de garantieperiode. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor iedere reparatie of omruiling met oog op uw optimale tevredenheid.