Keuken

Dankzij onze erkende ervaring op het gebied van uitgeruste keukens van meer dan 35 jaar kunt u genieten van een 5-sterren dienstverlening.  Alles is duidelijk en transparant vanaf het eerste contact tot de definitieve installatie, geen onaangename verrassingen.

Zorgvuldig geselecteerde merken

We sluiten geen compromissen als het op kwaliteit aankomt. Dat is de reden waarom wij enkel samenwerken met Duitse meubelfabrikanten van topkwaliteit.

Door het gebruik van materiaal en ijzerwaren van superieure kwaliteit garanderen onze partners fabrikanten een opmerkelijke degelijkheid en ongeëvenaarde afwerking.

Een persoonlijke en professionele benadering

We zijn niet alleen verkopers maar ook technici.  We weten precies waar we over spreken want dankzij onze praktische ervaring begrijpen wij de verschillende technische oplossingen.

Bij ons bent u niet zomaar een nummer.  Ga zitten en laat ons uw project bespreken.

Nadat we uw wensen hebben beluisterd voor de inrichting van uw toekomstige keuken geven wij u advies en bekijken we samen hoe we uw project kunnen verwezenlijken.

In tegenstelling tot de grote ketens werken wij geen “snel klaar” planning uit van uw keuken tijdens onze eerste ontmoeting.  Wij nemen de tijd om uw project te bestuderen op een persoonlijke en doordachte wijze; en wij stellen u het resultaat voor in 3D-perspectief op een groot scherm tijdens onze tweede ontmoeting die we samen met u plannen.

Ongeëvenaarde offertes

Gelijktijdig met de planning van uw toekomstige keuken werken wij een duidelijke en gedetailleerde offerte uit.  U vindt daarin post per post de waarde van de elementen waaruit uw keuken is samengesteld.  Geen onaangename verrassingen.

De opvolging van uw project van A tot Z

Van bij de planning tot de acceptatie van de installatie wordt uw project door dezelfde contactpersoon opgevolgd.  Maatregelen nemen, creatie van het technisch plan, planning van de installatie, wij zorgen voor alles en bieden u een persoonlijk contact.

Een verzorgde plaatsing

Onze gekwalificeerde installateurs bieden de garantie van een vlekkeloos resultaat.  Behalve de plaatsing van de meubelen zorgen wij ook voor de leidingen en aansluitingen van de verschillende apparaten op de elektrische en sanitaire circuits op basis van onze technisch plan.