Waarom wij?

Dienstverlening, bekwaamheid, beschikbaarheid en nabijheid vormen de 4 assen van de wijze waarop wij onze klanten succesrijk benaderen.

Onze vermaarde dienstverlening is de basis van ons bedrijf.  Ongeacht of het in de tentoonstellingszaal, aan de balie of via telefoon gebeurt, ons dynamisch en hecht familieteam staat steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.  Zowel voorafgaand aan de verkoop, tijdens de verkoop zelf en bij de dienst na verkoop is onze prioriteit u zo goed mogelijk te helpen.

Dankzij de bekwaamheid van ons team is het in staat steeds correct tegemoet te komen aan uw behoeften en vragen en u te begeleiden in de uitvoering van uw projecten.

Door middel van voortdurende opleidingen bij onze partners fabrikanten en op basis van een degelijke dosis ervaring kan ons team u op professionele wijze begeleiden met ons volledig gamma van producten.

De beschikbaarheid van ons team vormt een garantie van snelheid zodat u snel vindt wat u zoekt.  Bij ons verliest nooit onnodig tijd in een onduidelijke hiërarchie. Wij bieden u direct toegang tot de juiste persoon!

Als laatste vinden wij de nabijheid tot u ook een belangrijk element.  Net zoals binnen ons familieteam willen wij een aangename professionele relatie met u uitbouwen door uw verwachtingen zo duidelijk mogelijk vast te stellen om u volledig tevreden te stellen.

 

Kortom, samen bieden wij u een garantie van tevredenheid!